Политика на приватност

Кои сме?

Нашата веб-адреса е: http://maraton.mk

Нашата Политика на приватност го уредува видот на личните податоци кои интернет страницата ги собира и начинот на нивното користење. Доколку не се согласувате со правилата кои се дел од нашата Политика на приватност ве молиме да не ја користите нашата веб страница maraton.mk

Користењето на вашите лични податоци на други интернет страници, вклучително и оние кои се поврзани преку неколку страници на maraton.mk, не подлежат на правилата на Политиката на приватност за maraton.mk.

Собираме колачиња пратени од вашиот интернет пребарувач за целите на мерење посетеност на страната (Google Analytics). Податоците превземени преку колачињата не се користат за Ваше лично идентификување. Прифаќањето на овие колачиња не е неопходно за работа на веб страницата и доколку сакате овие колачиња можете да ги избришете или блокирате преку вашиот интернет пребарувач.

Со регистрација на вашата е-адреса за новости се согласувате повремено да добивате новости од maraton.mk.

Не ја споделуваме вашата е-адреса или други лични информации кои можат да ги идентификуваат корисниците на maraton.mk со трети страни.

Нашата веб страница може да се поврзе со надворешни страници кои не се управувани од нас. Ве молиме да имате предвид дека немаме контрола врз содржината и практиките на овие сајтови, и не можеме да прифатиме одговорност за нивните политики за приватност.

Со вашето користење на нашата веб страница ќе се смета за прифаќање на нашите фер практики околу приватноста и личните информации. За било какви дополнителни информации во врска со Политиката на приватност Ве молиме да не контактирате преку формуларот за контакт на веб страната.

Какви права имате над вашите податоци

Можете да побарате да добиете изнесена датотека на личните податоци што ги чуваме за вас, вклучувајќи ги и сите податоци што сте ни ги доставиле преку контакт формата или формата за регистрација за новости. Можете исто така да побарате да ги избришеме личните податоци што ги чуваме за вас.

error: Содржината е заштитена!